Mundesuar nga MirBoWeb.al

Kërkesë për lidhje të re

SUPORT 24/7: +355 67 20 15 713

Ofertat tona

KAPACITETI AKTUAL I RRJETIT

UPLOAD 80Mbps
DOWLOAD 80Mbps

RIKTHIMI I SINJALIT

Rreth MirBoWeb

students
Mirësevini në MirBoWeb. Ne jemi një ISP me qendër në Tiranë, për prodhime digjitale videomontazhe, fotografi dhe dizajne të ndryshme. Me rritjen tonë ne kemi vendosur tashmë të ofrojmë edhe shërbimet rrjetit dhe ato të komunikimeve elektronike. Zona ku po operojmë aktualisht është…
Lexo më shumë

MirBoWeb është një ISP e specialisuar për ofrimin e shërbimit të internetit në zonat më ekstreme të Shqipërisë, duke bërë të mundur që banborët dhe bizneset e këtyre zonave të akses në rrjet. Ne ofrojmë një shëbim të dedikuar dhe simetrik të internetit, të sigurtë dhe indipendet nga rrjeti energjitik, duke mundësuar kështu që klientët të mos kenë mungesën e këtij shërbimi asnjë moment. Edhe në rastet e ndonjë avarie MirBoWeb disponon logjistikën e nevojshmë që shërbimë të ofrohet brenda jo më shumë se 5 orëve.